Close

Projects

Contact

News

Let's connect
Image Alt

Team

Joe! Leuk dat je nieuwsgierig bent naar de knappe koppies achter De Verkoopfabriek.

Dit zijn ze dan: jouw online marketing helden. We stellen het team graag aan je voor.
01.
Eigenaar

Rob de Bonth

Als eigenaar van De Verkoopfabriek ben ik natuurlijk automatisch het knapst, het slimst, het grappigst en vooral erg bescheiden. Als ik ergens voor ga, dan zet ik me 100% in en ben ik niet chagrijnig te krijgen. Als ondernemer weet ik met welke vraagstukken onze klanten zitten en kan ik daar goed op anticiperen.

02.
Eigenaar

Bart Andriessen

Met mijn ondernemende mindset heb ik al verschillende bedrijven (mee) opgebouwd. De Verkoopfabriek werkt op een unieke en eerlijke manier, dat straal ik graag mee uit.

03.
Marketeer

Maud Vorstenbosch

Na een goede kop koffie (daarvoor niet aanspreekbaar) ga ik met veel plezier voor onze klanten aan de slag. Ik vind het leuk om het verhaal en de strategie achter campagnes te bedenken. Uit die campagnes komen een hoop data en statistieken. Die probeer ik zo goed mogelijk te vertalen naar een duidelijk en eerlijk verhaal.

04.
Stagiair

Marco van der Meer

Ik ben in de race voor meest nieuwsgierige stagiair ooit. Ik leer graag zo veel mogelijk over het runnen van een bedrijf en doe onderzoek naar een onderdeel van de webshop in het beheer van De Verkoopfabriek. Qua online marketing ligt mijn ervaring in linkbuilding.

05.
Marketeer

Lydia Meulendijks

Letterlijk en figuurlijk houd ik veel ballen in de lucht, zowel qua werk als privé. Bij De Verkoopfabriek help ik mee de content van de webshops in het beheer te optimaliseren en denk ik graag mee over campagnes en het maken van materiaal. Van alles wat dus. Daarnaast combineer ik dit nog met studeren en onder andere volleyballen.