ONLINE MARKETEERS DIE ONDERNEMEN

Ons verhaal

Het online marketingbureau De Verkoopfabriek is ontstaan uit eigen behoefte en vraag uit de markt. Met het ontwikkelen van onze webshop in zorghulpmiddelen, Uw-rollator.nl, kwam ook een grote marketingvraag. Deze vraag besloten wij zelf te beantwoorden. Het resultaat: een team van werknemers en freelancers met een passie voor ondernemen en online marketing. Onze webshop is door een sterke online marketingstrategie en uitvoering flink gegroeid en geeft onze marketeers kennis en inzicht over alle  facetten van een bedrijf.  Door onze mooie resultaten kregen we ook de vraag van andere webshops en bedrijven of wij ook voor hen online marketing konden uitvoeren. Dat was de start voor De Verkoopfabriek. Alles wat we doen voor onze klanten doen we vanuit onze eigen kernwaarden.

01. Relevantie

Door zelf te ondernemen en te ondervinden waar de positieve kanten en pijnpunten liggen in het bouwen van een sterk merk online, kunnen onze marketeers je strategisch ondersteunen.

Dit is De Verkoopfabriek

02. Professioneel

Onze marketeers zijn gecertificeerd en opgeleid om jou op een kundige wijze te helpen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor betrouwbaar maatwerk door professionele marketeers.

03. eerlijk

Wij weten net als jij hoe ondernemen werkt. Wij willen je graag helpen en zullen je geen diensten verkopen waar je niks aan hebt. We zullen het ook aangeven als we verbeterpunten voor je zien. Daar kun je van op aan.

De verkoopfabriek

Waar staan wij voor?

De Verkoopfabriek is een online marketingbureau dat samen met haar klanten resultaten haalt. Wij geloven erin dat je alleen resultaat kunt behalen door jezelf te verdiepen in het bedrijf, de markt/branche en de concurrentie. De online marketingonderdelen goed en slim instellen is belangrijk, maar zonder te kijken naar de doelgroep, de concurrentie, de markt en de marges heeft het niet het gewenste resultaat. Omdat wij zelf dagelijkste online ondernemen weten als geen ander waar je allemaal op moet letten.

Ons team

Dit is De Verkoopfabriek

bart Andriessen

Eigenaar

rob de bonth

Eigenaar / Senior consultant

Maud Vorstenbosch

Online marketeer

Linda Houben

Online marketeer

Hidde de koning

Online marketing/content

rogier bakx

Development / Senior consultant

Kennis maken?

5 + 10 =

Baarzenstraat 21, 5262 GD, Vught
073 – 369 03 03
info@deverkoopfabriek.com