ONLINE MARKETEERS DIE ONDERNEMEN

Even voorstellen...

Welkom bij De Verkoopfabriek! Weer zo’n online marketing bureau dat met moeilijke termen gooit en ‘dingen voor je uit handen neemt’? Ja, dat is precies hoe wij niét werken. Bij De Verkoopfabriek werken marketeers die zelf ervaring hebben met het opstarten en uitbouwen van webshops. Onze expertise zit dus niet alleen aan de marketingzijde, maar ook aan de ondernemerskant. Door zelf (web)winkels mee op te bouwen ligt onze expertise ook voor een groot deel in lokale (online) marketing.

De verkoopfabriek

Waar wij voor staan.

Onze marketeers werken niet alleen voor jou, maar ook met jou. Natuurlijk betekent dit niet dat je aan het eind van de dag alsnog zelf alles aan het doen bent. We willen je gewoon graag duidelijk en eerlijk uitleggen wat we voor je doen, wat we daarmee hebben bereikt en hoe we verder gaan. Geen moeilijke marketingtermen of onleesbare rapporten, maar gewoon duidelijke taal. Zo heb je altijd inzicht in onze werkzaamheden en kunnen wij makkelijk met je overleggen. De missie die wij hebben is om voor iedere klant, hoe groot of hoe klein ook, alle online mogelijkheden optimaal te benutten. Dit is een stapsgewijs proces, waarbij we klein beginnen en pas verder gaan bouwen als de klant daar aantoe is. Onze werkwijze en missie zijn gebaseerd op drie uitgangspunten:

01. we know what’s up

Door zelf te ondernemen en te ondervinden waar de positieve kanten en pijnpunten liggen in het bouwen van een sterk merk online, kunnen onze marketeers je strategisch ondersteunen.

02. Professioneel

Onze marketeers zijn gecertificeerd en opgeleid om jou op een kundige wijze te helpen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor betrouwbaar maatwerk door professionele marketeers.

03. eerlijk

Wij weten net als jij hoe ondernemen werkt. Wij willen je graag helpen en zullen je geen diensten verkopen waar je niks aan hebt. We zullen het ook aangeven als we verbeterpunten voor je zien. Daar kun je van op aan.

Ons team

Dit is De Verkoopfabriek

bart Andriessen

Eigenaar

Hidde de koning

Content marketeer

Specialist in klantenservice en webcare

rob de bonth

Eigenaar & Senior consultant

Matthea van wijk

Customer Service Agent

Maud Vorstenbosch

Online marketeer

rogier bakx

Development / Senior consultant

Marco van der Meer

Online marketeer

14 + 12 =

De Verkoopfabriek

Baarzenstraat 21
5262 GD, Vught

073 369 0304
info@deverkoopfabriek.com