Close

Projects

Contact

News

Let's connect
Image Alt
/ Online optimaliseren

Online
optimaliseren
Selecteer een dienst waar je in geïnteresseerd bent

Over online optimaliseren

Online optimalisatie gaat over vinden waar je naar zoekt. Stel, je bent in een winkel en je zoekt naar een specifiek item. Als je het item niet op een logische plek vindt en je na het aanspreken van het personeel nog steeds niks wijzer bent geworden, is de kans groot dat je ontevreden naar buiten stapt. Datzelfde geldt natuurlijk ook online; je wil zo snel mogelijk van punt A naar B of je duidelijk kunnen oriënteren. Hierbij is een goede website indeling, goede vindbaarheid en het aanbieden van de juiste inhoud superbelangrijk.

Optimaliseren van je website

Je website optimaliseren doe je:

  • voor je klanten
  • voor zoekmachines

Voor je klanten wil je het natuurlijk zo duidelijk mogelijk maken en ervoor zorgen dat ze meteen doelen behalen die je zou willen. Maar hoezo zoekmachines? Ja, die dingen die alleen maar eentjes en nulletjes kunnen lezen zijn heel belangrijk voor je. Je winkel wordt immers beter gevonden op pagina 1 van de zoekresultaten dan op pagina 10.

Goede content schrijven

Je hebt misschien wel eens gehoord van de term copywriting. Dat is het schrijven van een wervende tekst met als doel je klanten te overtuigen en aan te zetten tot actie. Er zijn veel verschillende methodes en manieren, maar schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Het blijft vaak lastig om de juiste toon aan te slaan zonder jargon te gaan gebruiken of om uit je tunneltje te komen en het grotere plaatje te zien.

Waarom kies je De Verkoopfabriek?

Het optimaliseren van je website om je bezoeker de juiste weg te wijzen; wij vinden het heerlijk!

Ook als je door de bomen het bos niet meer ziet, schrijven lastig vindt of als je het liever gewoon overlaat aan iemand die weet wat ‘ie aan het doen is, we’re here!

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een goed gesprek, waarin we jouw wensen uitdiepen
  • Een vaste contactpersoon waar je met al je vragen terecht kunt
  • Wij blijven de voortgang van de optimalisatie altijd monitoren
  • Superduidelijke maandrapportages
Selecteer een dienst waar je in geïnteresseerd bent