inhoud – SEO Scan

Wat krijg je van ons?

  • Een overzicht van de technische plus- en minpunten van je site qua SEO
  • Een overzicht van de inhoudelijke plus- en minpunten van je site
  • Een indicatie van je score op het gebied van domeinautoriteit en linkmogelijkheden

Gratis SEO-SCAN

11 + 13 =

Waar wij werken

Baarzenstraat 21, 5262 GD, Vught

Contact

073 – 3690304

info@deverkoopfabriek.com

minimale bereikbaarheid:

M-V: 9.00 – 17.30

details

Wat is Search Engine Optimalisatie (SEO)?

Met de term Search Engine Optimalisatie wordt bedoeld dat je je website zo sterk mogelijk maakt voor zoekmachines, maar ook voor je bezoekers. 

Je wil met name zo relevant mogelijk worden voor jouw potentiële klanten en zoekmachines. Bepaal op welke zoekwoorden en -termen je graag in beeld komt. Veruit het grootste deel van zoekmachinegebruikers zal tijdens het zoeken klikken op een van de eerste resultaten. Vaak vinden zij op die sites ook de antwoorden op hun vragen en hoeven ze niet meer verder te zoeken. In sommige gevallen wordt er door middel van featured snippets al genoeg informatie getoond in de zoekmachine zelf. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de eerste resultaten niet relevant genoeg blijken. Waarschijnlijk zullen deze dan na verloop van tijd gaan dalen in de ranking voor die zoekterm, omdat relevantie zwaar weegt. 

Met de introductie van voice assistenten zoals de Google Home worden zoektermen in de komende jaren steeds langer en meer vragend, waar dus ook nieuwe SEO mogelijkheden komen te liggen. Hoe je website eruit ziet in Google ligt ook aan hoe goed je je website technisch gezien inricht. Door ervoor te zorgen dat je structuur overzichtelijk is en door een goede, duidelijke navigatie zorg je voor een werkende website. Dit zal plezierig werken voor bezoekers en dat zal op den duur ook weer doorwerken in de algoritmes van de zoekmachines.