DIENSTEN - social advertising

social advertising
Adverteren op social media kanalen is een goede manier om je doelgroep te bereiken. Je kunt hiermee leads genereren, productverkoop stimuleren en aan reputatiemanagement werken.

Op een rijtje

De voordelen van social advertising

Bij social advertising plaats je advertenties op social media platformen als Facebook of Instagram. Per social media platform kan er goed getarget worden op je doelgroep, zodat hij alleen getoond wordt aan relevante gebruikers. Social media advertenties zijn goed om ingezet te worden om je bezoekers van je website of webshop over te halen om nog eens terug te keren.

Wat je o.a. kunt met social advertising:

  • Getarget advertenties inzetten tot in detail. Van demografische gegevens to interessecategorieën.
  • Bezoekers bereiken die al op je website/webshop zijn geweest.
  • Naamsbekendheid/brand awareness verhogen
  • Advertenties inzetten om meer interactie te creëren met je doelgroep.

Social advertising gesprek aanvragen?

Op welk social media platform

10 + 5 =

Diensten – social advertising

Social advertising diensten overzicht

De Verkoopfabriek adverteert op de volgende social media platformen 

Facebook

Facebook heeft 1.71 miljard gebruikers, waarvan 9.6 miljoen in Nederland. Op Facebook kun je zeer gericht adverteren op je doelgroep.

Instagram

Instagram is het snelst groeiende social media platform met meer dan 500 miljoen gebruikers wereldwijd. Zo’n 2,5 miljoen Nederlanders, vooral veel jongeren, gebruiken Instagram.

LinkedIn

LinkedIn is het grootste sociale netwerk van professionals, met 350 miljoen gebruikers, waarvan 5.3 miljoen in Nederland. Mensen zitten op LinkedIn om werkt te zoeken, te netwerken en informatie te verkrijgen.

YouTube

YouTube is de grootste video website in de wereld en zelfs de tweede grootste zoekmachine ter wereld. Dat maakt YouTube een zeer belangrijke en krachtig platform om te adverteren.

 

Social advertising Cases

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Dat nemen wij mee en zullen we gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij spreken van tevoren af er wordt gegaan voor onze vaste tarieven.

details

Waarom social advertising?

Elke dag gebruiken miljoenen mensen sociale kanalen om informatie te krijgen en zichzelf te profileren. Het belangrijkste van social media blijft echter dat het mensen vermaakt.

targeting

Advertenties op social media kunnen zeer specifiek op een doelgroep worden gericht. Het is met name de combinatie van het gericht kunnen adverteren en de grote gebruikersaantallen. Dat maakt van social media interessante advertentiekanalen.

Mogelijkheden

Via social media kun je nieuwe personen bereiken voor je dienst of product. Je kunt advertenties richten op specifieke locaties of een doelgroep instellen. Doelgroepen kun je maken op basis van demografische gegevens tot interessecategorieën.

Meten en raportage

Op de verschillende social media platformen kan er precies worden gemeten hoe de advertentie presteert. Je kunt de data aan die van je site koppelen met bijvoorbeeld Google Analytics. Zo kun je precies bijhouden hoe je campagne presteert.

Kennis maken?

2 + 12 =

Baarzenstraat 21, 5262 GD, Vught
073 – 369 03 04 info@deverkoopfabriek.com