DIENSTEN - SEO

SEARCH ENGINE OPTIMALISATIE (SEO)

SEO is tweeledig. Enerzijds zorg je ervoor dat je site relevant en duidelijk is voor bezoekers. Daarnaast zorg je er met SEO voor dat je website de algoritmes van zoekmachines als Google en Bing je website als waardevol beschouwen. Zo zorg je met SEO voor meer websiteverkeer en waardevolle leads.

Op een rijtje

De voordelen van SEO

Een geoptimaliseerde website brengt een kettingreactie teweeg, die ervoor zal zorgen dat je meer organische (zonder te betalen) bezoekers binnenhaalt:

 • Je website wordt relevanter voor bezoekers en de algoritmes van zoekmachines pikken dit ook op
 • Je website verschijnt hierdoor hoger in de zoekresultaten
 • Doordat je hoger in de resultaten staat krijg je meer bezoekers op je website
 • Je website is gebruiksvriendelijker. Organische bezoekers landen op een voor hun relevante pagina.
 • Meer bezoekers die op relevante content landen, leiden tot meer leads en daardoor meer conversies.

Afspraak maken?

SEO diensten

14 + 5 =

Diensten – SEO

SEO diensten overzicht

De SEO-experts van De Verkoopfabriek kunnen je ondersteunen met verschillende aspecten van SEO. We leggen je graag nog een keer alles uit in een vrijblijvend gesprek en bekijken welke aspecten voor jou het belangrijkste zijn. Hieronder zetten we deze aspecten alvast voor je uiteen, voorzien van voorbeelden van de inhoud van deze aspecten. 

SEO Content en copywriting

 • Genoeg woorden op je pagina’s, met een logische indeling
 • Het regelmatig toevoegen van nieuwe, relevante content in de vorm van o.a. blogs
 • Pagina’s voorzien van informatie die wordt afgelezen door zoekmachines, zoals het doorpushen van een titel en verschillende tussenkopjes

Linkbuilding

 • Gastbloggen op andere sites
 • Links ruilen
 • Inschrijven op overzichtspagina’s

Technische SEO

 • De structuur van je website
 • De laadtijd van je pagina’s
 • Aanleveren van afbeeldingen in het juiste formaat, voorzien van informatie
 • Mobiele gebruiksvriendelijkheid

SEO monitoring & analyse

 • Monitoren van organisch verkeer
 • Trends in zoekgedrag analyseren
 • Monitoren van links en ranking

Wij voeren SEO uit voor o.a.:

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Vervolgens nemen wij dat mee en zullen we het gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van ons voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. We spreken samen af welke tarieven we hanteren en hoeveel uur we voor je werken. Daarnaast zit je bij ons niet vast aan een abonnement. 

details

Wat houdt SEO in?

Je website of webshop SEO optimaliseren is meer een proces dan echt een dienst. Drie belangrijke factoren moeten met elkaar in balans zijn: relevantie, techniek en linkbuilding. Wie relevante, leesbare content creëert en een netwerk opbouwt van linkende sites zorgt voor een geloofwaardige, gebruiksvriendelijke en goed vindbare website voor zowel zoekmachines als voor je bezoekers.

Relevantie

95% van de gebruikers van zoekmachines klikken niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Dat komt doordat ze vaak het antwoord op hun vraag al hebben gevonden op een van de eerste websites. Dit illustreert hoe belangrijk relevantie is om te scoren in zoekmachines. Er wordt geregistreerd hoe veel hits en bounces er op websites zijn. Is de inhoud van je website toch niet zo relevant voor een zoekterm? Dan daal je in de ranking.

Technically sound

Met goede technische mogelijkheden kun je je relevantie en vindbaarheid vergroten. Denk hierbij aan het toevoegen van META-beschrijvingen aan je pagina’s of het aanpassen van alt-tags van foto’s en plaatjes. Zoekmachines kunnen geen plaatjes ‘lezen’, je moet ze daarom voeden met een beschrijving van het plaatje. In de meest gangbare CMS is dit ingebouwd of met plug-ins te bereiken.

spin in het web

Wikipedia is een klassiek voorbeeld van een site waarbij het aantal links ervoor zorgt dat je, waar je ook op zoekt, praktisch altijd Wikipedia in de zoekresultaten zal zien staan. Het aantal websites dat naar Wikipedia linkt is enorm. Daardoor krijgt de site een bepaalde autoriteit mee. Door zelf aan de slag te gaan met het opbouwen van een link netwerken stijgt de autoriteit van je website, vooral als het inhoudelijk relevante links zijn.

7 + 7 =

De Verkoopfabriek

Baarzenstraat 21
5262 GD, Vught

073 369 0304
info@deverkoopfabriek.com