DIENSTEN - SEO

SEARCH ENGINE OPTIMALISATIE (SEO)
Je website relevant en goed vindbaar maken voor de algoritmes van zoekmachines als Google en Bing, zorgt voor meer websiteverkeer en waardevolle leads.

Op een rijtje

De voordelen van SEO

Een geoptimaliseerde website brengt een kettingreactie teweeg, die ervoor zal zorgen dat je organische (zonder te betalen) bezoekers binnenhaalt:

  • Je website wordt relevanter en beter vindbaar
  • Je website verschijnt hierdoor hoger in de zoekresultaten
  • Doordat je hoger in de resultaten staat krijg je meer bezoekers op je website
  • Je website is gebruiksvriendelijker. Organische bezoekers landen op een voor hun relevante pagina.
  • Meer bezoekers die op relevante content landen, leiden tot meer leads en daardoor meer conversies.

SEO gesprek aanvragen?

SEO diensten

13 + 6 =

Diensten – SEO

SEO diensten overzicht

De Verkoopfabriek kan voor je de volgende diensten los of als totaalpakket uitvoeren.

SEO Content/copywriting

Genoeg woorden op je pagina’s en het regelmatig toevoegen van nieuwe, relevante content is essentieel voor je rankings.

Technische SEO

Je websitestructuur, laadtijd en mobiele gebruiksvriendelijkheid zijn een aantal van de technische factoren die je ranking kunnen beïnvloeden.

Linkbuilding

Door goede content te plaatsen zul je links krijgen van andere sites die je ranking verbeteren. Je kunt echter ook actief links vergaren door bijvoorbeeld te gastbloggen.

SEO monitoring & analyse

Om goed bij te kunnen houden hoe het gaat is het belangrijk om met de juiste tools de monitoren en te analyseren.

SEO training

Jij kent je product of dienst natuurlijk het beste. Met een training kunnen we je leren hoe jij de beste inhoud over je product of dienst kunt produceren.

SEO Cases

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Dat nemen wij mee en zullen we gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij spreken van tevoren af er wordt gegaan voor onze vaste tarieven.

details

Wat houdt SEO in?

Je website of webshop SEO optimaliseren is meer een proces dan echt een dienst. Drie belangrijke factoren moeten met elkaar in balans zijn: relevantie, techniek en linkbuilding. Wie relevante, leesbare content creëert en een netwerk opbouwt van linkende sites zorgt voor een geloofwaardige, gebruiksvriendelijke en goed vindbare website voor zowel zoekmachines als voor je bezoekers.

Relevantie

95% van de gebruikers van zoekmachines klikken niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Dat komt doordat ze vaak het antwoord op hun vraag al hebben gevonden op een van de eerste websites. Dit illustreert hoe belangrijk relevantie is om te scoren in zoekmachines. Er wordt geregistreerd hoe veel hits en bounces er op websites zijn. Is de inhoud van je website toch niet zo relevant voor een zoekterm? Dan daal je in de ranking.

Technically sound

Met goede technische mogelijkheden kun je je relevantie en vindbaarheid vergroten. Denk hierbij aan het toevoegen van META-beschrijvingen aan je pagina’s of het aanpassen van alt-tags van foto’s en plaatjes. Zoekmachines kunnen geen plaatjes ‘lezen’, je moet ze daarom voeden met een beschrijving van het plaatje. In de meest gangbare CMS is dit ingebouwd of met plug-ins te bereiken.

spin in het web

Wikipedia is een klassiek voorbeeld van een site waarbij het aantal links ervoor zorgt dat je, waar je ook op zoekt, praktisch altijd Wikipedia in de zoekresultaten zal zien staan. Het aantal websites dat naar Wikipedia linkt is enorm. Daardoor krijgt de site een bepaalde autoriteit mee. Door zelf aan de slag te gaan met het opbouwen van een link netwerken stijgt de autoriteit van je website, vooral als het inhoudelijk relevante links zijn.

Kennis maken?

13 + 11 =

Baarzenstraat 21, 5262 GD, Vught
073 – 369 03 04 info@deverkoopfabriek.com