DIENSTEN - SEA

SEARCH ENGINE ADVERTISING (SEA)

Als Google Partner is De Verkoopfabriek gespecialiseerd in het adverteren via Google Ads. Via advertenties in zoekmachines, met displaybanners op websites en shopping advertenties word jij zichtbaar voor je doelgroep.

Op een rijtje

De voordelen van SEA en displaymarketing

Met Search Engine Advertising (SEA) kun je zelf bepalen welke advertentie, op welke plek, aan welke (potentiële) klanten, wordt vertoond in zoekmachines als Google of Bing. Vaak worden SEA en displaymarketing in één adem genoemd.  Dit komt doordat het mogelijk is om via Google Ads en Microsoft Ads ook banneradvertenties te maken. Deze worden vervolgens op andere sites getoond.

De voordelen van SEA:

 • Met advertenties bereik je op het juiste moment de mensen die al op zoek zijn naar een bepaalde dienst of een product
 • Je bepaalt zelf op welke termen je adverteert, waar en wanneer je adverteert
 • Je betaalt in principe alleen voor bezoekers, niet voor het aantal mensen dat je advertentie ziet.
 • Resultaten zijn duidelijk te meten
 • Uit de zoekopdrachten kun je weer waardevolle zoekwoorden en data halen voor bijvoorbeeld SEO.
 • De Verkoopfabriek is Google en Bing Partner

De voordelen van Displaymarketing:

 • Met advertenties kun je je product op verschillende plekken aan potentiële klanten laten zien
 • Boodschap kun je visueel overbrengen hierdoor zeer geschikt om je naamsbekendheid te vergroten
 • Je kunt mensen die al op je site zijn geweest je producten nogmaals tonen
 • Je kunt ervoor kiezen om te betalen per 1000 views of per bezoeker die doorklikt.
 • Resultaten zijn duidelijk te meten
 • Uit de resultaten kun je zien op welke sites jouw doelgroep zich bevindt
 • De Verkoopfabriek is Google en Bing Partner

Meteen afspraak maken?

SEA diensten

7 + 15 =

Diensten – SEA

SEA diensten overzicht

Waar we jou mee kunnen helpen:

Google Ads campagnes

Google is de grootste zoekmachine van de wereld en biedt een uitgebreid advertentieprogramma. Of je veel of weinig budget hebt; door het slim in te zetten kun je extra verkeer en omzet genereren. Je kunt heel breed inzetten, maar ook super specifiek adverteren

We onderscheiden drie types binnen Google Ads:

 • Zoekcampagnes
 • Displaycampagnes
 • Shoppingcampagnes

Microsoft Ads campagnes

Microsoft Ads, voorheen Bing Ads, is de Microsoftversie van Google. Bij de meeste Windowscomputers is Bing ingesteld als standaard zoekmachine op de standaard browser. Het kan daarom heel voordelig zijn om via Bing te adverteren, ook omdat de concurrentie een stuk lager is dan op Google.

Binnen Microsoft Ads kan het volgende:

 • Zoekcampagnes
 • Shoppingcampagnes (Binnenkort!)

Wij werken o.a. voor:

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Vervolgens nemen wij dat mee en zullen we het gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van ons voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Search Engine Advertising in detail:

Bereik (potentiële) klanten op het beste moment

Met SEA zorg je ervoor dat potentiële klanten jou vinden als ze op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt.  De kracht van SEA zit in de mogelijkheid om actieve zoekers naar je site te pushen. Voor veel mensen zijn zoekmachines als Google en Bing een vast beginpunt op het internet. Als jij met een relevante advertentie je diensten of producten kunt tonen als er op bepaalde zoektermen wordt gezocht, kun je een hoop relevant verkeer naar je website brengen.

BOVEN ORGANISCHE RESULTATEN

Veel zoekmachinegebruikers kijken niet verder dan de eerste pagina met resultaten. Sterker nog, de eerste paar posities halen duidelijk de meeste traffic binnen. Met advertenties kun je zelfs boven de organische zoekresultaten komen te staan. Je kunt met een goede, duidelijke advertentie zorgen dat mensen naar jouw site gaan en niet verder hoeven te zoeken. Sinds de nieuwste update is het vooral op mobiele apparaten steeds aantrekkelijker geworden om een zoekadvertenties te laten zien.

meer mogelijkheden

Naast inhaken op zoekopdrachten kun je met adverteren nog veel meer, zoals advertentiebanners, via het Displaynetwerk, die op andere websites worden vertoond of shopping artikelen die bovenaan komen wanneer mensen zoeken naar een bepaald product. Displaybanners kun je vergelijken met reclame langs de snelweg; het is vooral geschikt om heel veel mensen in één keer te bereiken. Zo word je merk steeds bekender. Via Shopping kunnen klanten in de zoekmachine vergelijkbare producten bekijken en meteen overgaan tot koop.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. We spreken samen af welke tarieven we hanteren en hoeveel uur we voor je werken. Daarnaast zit je bij ons niet vast aan een abonnement. 

9 + 6 =

De Verkoopfabriek

Baarzenstraat 21
5262 GD, Vught

073 369 0304
info@deverkoopfabriek.com