DIENSTEN - SEA

SEARCH ENGINE ADVERTISING (SEA)
Search Engine Advertising zorgt ervoor dat je potentiële klanten bereikt op het juiste moment, door op de goede zoektermen te bieden en te adverteren in zoekmachines.

Op een rijtje

De voordelen van SEA

Met Search Engine Advertising (SEA) kunt u zelf bepalen welke advertentie op welke plek u laat zien aan potentiële klanten in zoekmachines als Google of Bing.

 

  • Met advertenties bereik je op het juiste moment de mensen die al op zoek zijn naar een bepaalde dienst of een product
  • Je bepaalt zelf op welke termen je adverteert, waar en wanneer je adverteert
  • Je betaalt in principe alleen voor bezoekers, niet voor het aantal mensen dat je advertentie ziet.
  • Resultaten zijn duidelijk te meten
  • Uit de zoekopdrachten kun je weer waardevolle zoekwoorden en data halen voor bijvoorbeeld SEO.
  • De Verkoopfabriek is Google en Bing Partner

SEA gesprek aanvragen?

SEA diensten

9 + 7 =

Diensten – SEA

SEA diensten overzicht

De Verkoopfabriek kan voor u de volgende diensten los of als totaalpakket uitvoeren.

Google Ads campagnes

Google is de grootste zoekmachine van de wereld. Zorgen dat je advertentie hierin wordt getoond wanneer iemand opzoek is naar de dienst of product zorgt voor veel traffic.

Bing Ads campagnes

Bing is de tweede grootste zoekmachine in de wereld. Adverteren op Bing kan zeer rendabel zijn. Hierin speelt ook mee dat de kostprijs per klik een stuk lager ligt dan bij Google.

Google Shopping campagnes

Verkoop je producten online, dan is de prijsvergelijker op Google een belangrijker bron voor traffic.

SEA monitoring & analyse

Of een SEA campagne succesvol is valt en staat bij een goede monitoring en analyse hiervan. Het zorgt er daarnaast voor dat je precies weet wat wij doen en waarom.

SEA training

Wil je SEA door je eigen werknemers laten uitvoeren of ben je toe aan een opfriscursus? Voor een training op maat ben je bij ons aan het goede adres

SEA Cases

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Dat nemen wij mee en zullen we gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij spreken van tevoren af er wordt gegaan voor onze vaste tarieven.

detailsje

Bereik potentiële klanten op het beste moment

Met SEA zorg je ervoor dat potentiële klanten jou vinden als ze op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt.  De kracht van SEA zit in de mogelijkheid om actieve zoekers naar je site te pushen. Voor veel mensen zijn zoekmachines als Google en Bing een vast beginpunt op het internet. Als jij met een relevante advertentie je diensten of producten kunt tonen als er op bepaalde zoektermen wordt gezocht, kun je een hoop relevant verkeer naar je website brengen.

BOVEN ORGANISCHE RESULTATEN

Veel zoekmachinegebruikers kijken niet verder dan de eerste pagina met resultaten. Sterker nog, de eerste paar posities halen duidelijk de meeste traffic binnen. Met advertenties kun je zelfs boven de organische zoekresultaten komen te staan. Je kunt zo

meer mogelijkheden

Naast inhaken op zoekopdrachten kun je met adverteren nog veel meer, zoals advertentiebanners die op andere websites worden vertoond of shopping artikelen die bovenaan komen wanneer mensen zoeken naar een bepaald product.

Kennis maken?

12 + 1 =

Baarzenstraat 21, 5262 GD, Vught

073 – 369 03 04 info@deverkoopfabriek.com