DIENSTEN - training

Online marketing training
Liever zelf de touwtjes in handen nemen of gewoon weten waar online marketeers zich mee bezig houden? We maken voor al onze diensten ook trainingen op maat.

Op een rijtje

Training op kantoor

Wil je graag de kennis vergroten van je werknemers of zelf meer grip krijgen op je online marketing? Dan komen wij graag langs. Wij kunnen trainingen of een workshop geven over de verschillende onderdelen binnen online marketing.

 

  • Kennis in het bedrijf vergroten
  • Meer gevoel krijgen over de cijfers en toepassing
  • Weer op de hoogte van de laatste mogelijkheden.

Training gesprek aanvragen?

Training

4 + 3 =

Diensten – training

Online marketing training overzicht

De Verkoopfabriek kan de volgende trainingen en workshops geven.

Search Engine Optimalisatie (SEO)

Wat moeten wij eraan doen om hoger te komen in Google? Wij laten je graag in een training of workshop vorm zie hoe u dit kunt bereiken.

Search Engine Advertising (SEA)

Wil je gaan adverteren in Google of Bing? We laten graag zien hoe je o.a. advertenties kunt schrijven, campagnes inricht en extensies maakt. We kunnen natuurlijk ook uitleggen hoe en waar je het beste op kunt bieden.

Google shopping

Wil je jouw producten ook laten zien in de vergelijker van Google om zo relevante bezoekers te krijgen in je webshop? Wij laten je graag zien hoe dit moet en waar je op moet letten.

Verkopen via Bol.com

Zou je graag je producten ook willen verkopen op Bol.com, maar weet je niet precies hoe? Wij leggen het je uit en geven je de tips & tricks om zo goed mogelijk te presteren.

Display marketing

Naamsbekendheid opbouwen door te adverteren met banners? Met onze training leggen we je uit hoe je dat doet en waar je op moet letten.

Google Analytics

Wanneer je online succesvol producten verkopen of leads binnen krijgen is het van belang dit goed te meten en te kunnen analyseren. Wij leren u graag hoe u google analytics koppelt en inricht om dit goed te doen.

Feed marketing Cases

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij spreken van tevoren af er wordt gegaan voor onze vaste tarieven.

details

Waarom een training?

Online marketing is niet meer weg te denken uit de marketing mix. Het is een belangrijke manier om je doelgroep te bereiken en kan zeer gericht ingezet worden. Zoals bij andere marketingvormen is het op verschillende manieren in te zetten. Intern je kennis vergroten of bijspijkeren kan zorgen voor meer grip op uitgaven, besparingen en meer onafhankelijkheid.

Voor wie?

Of je net pas begint of al veel ervaring hebt met online marketing; wij kunnen altijd een training op maat samenstellen. Dit kan in groepsvorm of een-op-een.

Hoe ziet dit eruit?

Wij zijn van mening dat je pas echt iets leert als je het zelf doet. Onze trainingen zijn meer een workshop waarbij je na kennisoverdracht zelf aan het werk gaat.

Kennis maken?

1 + 5 =

Baarzenstraat 21, 5262 GD, Vught
073 – 369 03 04 info@deverkoopfabriek.com