DIENSTEN - feed marketing

Feed Marketing
Met feed marketing kun je ervoor zorgen dat je productdatabase geautomatiseerd wordt en zo makkelijk doorgezet kan worden naar verschillende platformen. Zo kun je ze gebruiken op websites als bol.com en voor dynamische shopping advertenties.

Op een rijtje

De voordelen van feed marketing

Met feed marketing is je productinformatie altijd up-to-date, verhoog je het aantal verkopen en dus je omzet. Door dit proces goed te monitoren, analyseren en te optimaliseren kan hier een mooi positief resultaat uit worden gehaald.

Wat kun je met feed marketing?

  • Producten verkopen via platformen als Bol.com, Beslist.nl, eBay, Amazon en prijsvergelijkers.
  • Je producten laten zien in Google shopping en Bing shopping.
  • De productdatabase koppelen aan vergelijkingssites of affiliate netwerken.
  • Real time data in advertenties als prijzen of voorraad bezoekers landen op een voor hun relevante pagina.
  • Producten of diensten tonen op sociale media zoals Facebook en Instagram.

Feed marketing gesprek aanvragen?

6 + 8 =

Diensten – Feed marketing

Feed marketing diensten overzicht

De Verkoopfabriek biedt de volgende diensten aan op het gebied van feed marketing. We kunnen deze zowel los en als totaalpakket uitvoeren.

Verkopen via Bol.com

We koppelen je productdatabase aan Bol.com, zodat je je omzet kunt verhogen. We gaan de productinformatie optimaliseren voor Bol.com en stellen een prijsstrategie op.

Feedmanagement

Samen met jou brengen wij in kaart wat feed management voor je kan doen. We nemen door welke platformen geschikt zijn en hoe we die platformen het beste kunnen inrichten.

Verkopen via Beslist.nl

Voor Beslist.nl laten we je zien hoe je je productdatabase koppelt. Zorgen dat je verkoopt via Beslist doen we door het bepalen van een strategie en het optimaliseren van de productinformatie.

Google Shopping

Je feed automatiseren zorgt er ook voor dat je gemakkelijk mee kunt doen in Google Shopping. We koppelen je MC aan de feed en je bent er klaar voor.

Dynamic Retargeting

Met feedmarketing kun je de juiste producten aan de juiste mensen tonen, dus ook aan mensen die al op je site zijn geweest.

Feed marketing Cases

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Dat nemen wij mee en zullen we gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij spreken van tevoren af er wordt gegaan voor onze vaste tarieven.

details

Wat is feed marketing?

Wanneer je online producten verkoopt kan dit, naast je eigen webshop, ook via verschillende andere kanalen. De informatie voor die verschillende kanalen stuur je aan met een producten feed. De feed bevat alle nodige informatie, zoals de prijs, voorraad en kleur van een product en geeft dit door aan deze platformen. Zo is de informatie op die platformen altijd relevant en up-to-date. Naast het aansturen van platformen kun je met een producten feed ook je advertenties dynamischer maken.

techniek

Om feed marketing rendabel te laten zijn, is als eerste een kwalitatieve feed nodig vanuit je webshop of een externe data file. Per platform kan er een feed worden gemaakt of een basis feed worden gebruikt die d.m.v. van een feed manager aan verschillende platformen kan worden gekoppeld.

Technically sound

Met goede technische mogelijkheden kun je je relevantie en vindbaarheid vergroten. Denk hierbij aan het toevoegen van META-beschrijvingen aan je pagina’s of het aanpassen van alt-tags van foto’s en plaatjes. Zoekmachines kunnen geen plaatjes ‘lezen’, je moet ze daarom voeden met een beschrijving van het plaatje. In de meest gangbare CMS is dit ingebouwd of met plug-ins te bereiken.

spin in het web

Wikipedia is een klassiek voorbeeld van een site waarbij het aantal links ervoor zorgt dat je, waar je ook op zoekt, praktisch altijd Wikipedia in de zoekresultaten zal zien staan. Het aantal websites dat naar Wikipedia linkt is enorm. Daardoor krijgt de site een bepaalde autoriteit mee. Door zelf aan de slag te gaan met het opbouwen van een link netwerken stijgt de autoriteit van je website, vooral als het inhoudelijk relevante links zijn.

Kennis maken?

5 + 8 =

Baarzenstraat 21, 5262 GD, Vught
073 – 369 03 04 info@deverkoopfabriek.com