DIENSTEN - display marketing

display Marketing
Display marketing kan goed ingezet worden om merkbekendheid, leads of bestellingen te bewerkstelligen. Banners van u bedrijf zullen op anderen website getoond worden aan u doelgroep.

Op een rijtje

De voordelen van display marketing

Bij display marketing worden er op anderen websites, in apps of in spelletjes reclamebanners getoond van je bedrijf, dienst en product. De reclamebanners worden op plaatsen getoond waar je doelgroep komt of alleen getoond aan bezoekers die al op je website of webshop zijn geweest, via Remarketing. We zetten de voordelen van display marketing voor je

 

  • Je bouwt naamsbekendheid op
  • Je kunt mensen die al eens op je site hebben gekeken nogmaals bereiken
  • Je kunt adverteren op verschillende sites met een opvallende banner
  • Advertenties kunnen worden getoond in apps en op mobiel

Meer weten over display marketing?

Vraag een gesprek aan!

DISPLAY DIENSTEN

1 + 10 =

Diensten – display marketing

Display marketing dienstenoverzicht

De Verkoopfabriek kan de volgende display marketing diensten verrichten

htlm5 banners maken

Unieke banners voor jouw bedrijf, product of dienst. Een complete set die zowel op desktop, tablet als mobiel goed werkt. Helemaal naar jouw wensen!

display campagne inrichten in google ads

Met onze uitgebreide kennis van display marketing en Google Ads kunnen we jouw display campagnes zo precies mogelijk inrichten.

display campagne onderhoud in google ads

De volle potentie blijven halen uit je display advertenties? Wij kunnen je campagnes onderhouden en optimaliseren, zodat je het maximale uit je geld haalt.

Google Shopping

Met zowel een pak ervaring binnen online marketing en e-commerce als daarbuiten kunnen we je bijstaan met advies en tips wat betreft je (online) strategie.

Dynamic Retargeting

Met zowel een pak ervaring binnen online marketing en e-commerce als daarbuiten kunnen we je bijstaan met advies en tips wat betreft je (online) strategie.

Display marketing klanten:

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Dat nemen wij mee en zullen we gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij spreken van tevoren af er wordt gegaan voor onze vaste tarieven.

details

Wat is display marketing?

Je kunt het gebruiken van banners in de online wereld wellicht het beste vergelijken met reclameborden en -torens langs de snelweg. Maar veel mensen letten daar niet op, zou je denken. Toch blijft er van die reclame onbewust altijd iets hangen. De volgende keer dat de reclame langs komt zullen veel potentiële klanten een ‘oja’-moment hebben. Uiteindelijk is het natuurlijk dat je zo goed wordt onthouden dat deze mensen je bedrijf, product of dienst gaan opzoeken en interactie hebben met je merk.

bereik je doelgroep

Waar je zoekadvertenties kunt scharen onder pull marketing, kun je display categoriseren onder push marketing. Jij bepaalt welke mensen op welke plekken jouw bedrijf, product of dienst te zien krijgen, zelfs als ze er op dat moment niet actief naar op zoek zijn. Zo kun je in beeld komen bij je potentiële klanten.

terugkerende bezoekers

Je kent het vast wel; je hebt op een website gekeken naar een horloge of een paar schoenen en plotseling zie je die schoenen of dat horloge op andere sites weer terug in de vorm van reclamebanners. Met display marketing kun je bezoekers proberen over te halen je website nogmaals te bezoeken en conversie bewerkstelligen.

top of mind

Het kan soms lijken of display marketing vooral veel geld kost en niets oplevert. Als je voor ogen hebt om zo bekend mogelijk te worden en blijven bij je doelgroep is display marketing de juiste manier. Vaak zie je de resultaten van display marketing terug in ondersteunende conversie. De banners zijn niet altijd direct de aanleiding voor conversie, maar kunnen daar wel aan bijdragen,

Kennis maken?

3 + 11 =

Baarzenstraat 21, 5262 GD, Vught

073 – 369 03 04 info@deverkoopfabriek.com