online adverteren en verbeteren

onze diensten
Bij de Verkoopfabriek zijn we gespecialiseerd in online adverteren en het vergroten van het organisch verkeer. Door dat te combineren met conversie optimalisatie haal je met een beperkt aantal diensten (en kosten) al heel wat resultaten!

overzicht

Diensten

Search engine advertising (SEA) & Social Advertising

Adverteren op een zoekmachine en social media zorgt ervoor dat je de aandacht trekt van potentiële klanten, of dat klanten die je website al eens hebben bezocht nog eens terugkomen. Als Google Partner zijn wij expert in o.a. Google Ads.

Search engine optimalisatie (SEO) & Conversie optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat je zo goed mogelijk wordt gevonden in de organisch zoekresultaten, wanneer iemand naar jouw soort product of dienst op zoek is. Door je website te optimaliseren, haal je zo veel mogelijk conversies.

Meteen contact opnemen

Diensten

11 + 10 =

Diensten

Waarmee kunnen wij je helpen?

Zorgen dat je vindbaar bent voor jouw doelgroep(en). Dat is wat we met De Verkoopfabriek voor je kunnen doen. Daarnaast gaat het natuurlijk niet alleen om de vindbaarheid, maar ook om de interactie van je doelgroep met jouw bedrijf. Samen met jou streven we naar het bewerkstelligen van conversie en positieve resultaten. Wij geloven er daarom ook in dat wij alleen iets kunnen bijdragen door jouw bedrijf, de markt en de concurrentie te begrijpen. Daarmee kijken we verder dan alleen onze diensten en schetsen we graag de complete situatie. Verwacht van ons dus geen poespas en wees er zeker van dat we je van eerlijk advies zullen voorzien. 

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Vervolgens nemen wij dat mee en zullen we het gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van ons voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. We spreken samen af welke tarieven we hanteren en hoeveel uur we voor je werken. Daarnaast zit je bij ons niet vast aan een abonnement. 

Onze klanten zijn o.a.

13 + 5 =

De Verkoopfabriek

Baarzenstraat 21
5262 GD, Vught

073 369 0304
info@deverkoopfabriek.com