online marketing en e-commerce advies

onze diensten
Bij De Verkoopfabriek bieden we je de keuze om je (deels) te ontzorgen qua online marketing, je bij te staan met strategisch advies of om je te trainen om je online marketing zelf te gaan doen.

Diensten

Waarmee kunnen wij je helpen?

Zorgen dat je vindbaar bent voor jouw doelgroep(en). Dat is wat we met De Verkoopfabriek voor je kunnen doen. Daarnaast gaat het natuurlijk niet alleen om de vindbaarheid, maar ook om de interactie van je doelgroep met jouw bedrijf. Samen met jou streven we naar het bewerkstelligen van conversie en positieve resultaten. Wij geloven er daarom ook in dat wij alleen iets kunnen bijdragen door jouw bedrijf, de markt en de concurrentie te begrijpen. Daarmee kijken we verder dan alleen onze diensten en schetsen we graag de complete situatie. Verwacht van ons dus geen poespas en wees er zeker van dat we je van eerlijk advies zullen voorzien. 

Informatie aanvragen?

DIENSTEN

6 + 1 =

Diensten

Dienstenoverzicht

De Verkoopfabriek is een online marketingbureau met een focus op resultaat en conversie. Daarbij kijken we altijd naar het complete plaatje van onze klanten, zowel aan de kosten- als aan de opbrengstenkant. Wij kunnen je helpen met de volgende diensten:

Search engine advertising (SEA)

Adverteren op een zoekmachine zorgt ervoor dat je de aandacht trekt van potentiële klanten, of dat klanten die je website al eens hebben bezocht nog eens terugkomen.

Search engine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat je zo goed mogelijk wordt gevonden in de organisch zoekresultaten, wanneer iemand naar jouw soort product of dienst op zoek is.

training

Liever zelf de marketing uitvoeren? We maken trainingen op maat, aangesloten op je huidige kennisniveau. Individueel of in groepsverband; we zorgen dat je een training krijgt die aansluit bij je wensen.

Social advertising

Met adverteren op social media kun je werken aan je merkbekendheid, het genereren van links en zelfs het verhogen van conversie.

Conversie optimalisatie

Bezoekers binnenhalen is stap 1, maar vervolgens wil je natuurlijk dat ze op jouw site doen wat jij had bedacht. Met CRO (conversion rate optimalisatie) kunnen we op basis van je verzamelde data het aantal conversies verhogen.

Feed marketing

Bij feed marketing wordt de productdatabase geautomatiseerd doorgezet naar platformen als bol.com of beslist.nl. De productenfeed is ook de basis van dynamische productadvertenties.

Display marketing

Display marketing is het tonen van de juiste banners/reclame-uiting op de juiste plek. Dit is een zeer effective manier om je merk te bouwen en bekendheid te krijgen. Daarnaast kun je zo je retargeting conversie te verhogen.

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Vervolgens nemen wij dat mee en zullen we het gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van ons voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. We spreken samen af welke tarieven we hanteren en hoeveel uur we voor je werken. Daarnaast zit je bij ons niet vast aan een abonnement. 

Onze klanten zijn o.a.

Kennis maken?

10 + 3 =

Baarzenstraat 21, 5262 GD, Vught
073 – 369 03 04
info@deverkoopfabriek.com