Cases - Vinea

Vinea
Vinea organiseert al meer dan 65 jaar de leukste vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren. Van wintersport tot zomerkampen met geweldige reisleiding.

Op een rijtje

Onze bijdrage

Vinea had een nieuwe website laten maken en zaten in de laatste fase van het vullen van content. Om bij livegang dezelfde SEO resultaten te behouden als voorheen, hebben ze aan ons gevraagd dit proces te begeleiden.  Ze wilden graag meer inzichten verkrijgen uit hun klantendatabase en meer traffic naar belangrijke reizen. We hebben ze geholpen met SEO, SEA en het opschonen van de database.

SEO

  • Wij hebben de verantwoordelijke werknemer een SEO update training gegeven, zodat de nieuwe pagina’s en content goed zouden worden verwerkt in de nieuwe website.
  • Samen met de nieuw websitebouwer de nieuwe website doorgelicht op technische SEO elementen en verbeteringen hierin aangebracht.
  • Redirect plan gemaakt en uitgevoerd

SEA

  • Zoeknetwerk campagnes

Klanten database

  • Vinea had veel oude, ongestructureerde Excel documenten met klantgegevens van de afgelopen jaren. Zij wilde hier graag informatie uithalen.

 

 

Neem contact met ons op!

Diensten

5 + 1 =

Cijfers

Resultaat

SEO score behoud

96%

ROAS (Return on Ad Spend)

5:1

Click through rate

13%

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Vervolgens nemen wij dat mee en zullen we het gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van ons voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. We spreken samen af welke tarieven we hanteren en hoeveel uur we voor je werken. Daarnaast zit je bij ons niet vast aan een abonnement. 

8 + 7 =

De Verkoopfabriek

Baarzenstraat 21
5262 GD, Vught

073 369 0304
info@deverkoopfabriek.com