Cases - Vinea

Vinea

Vinea organiseert al meer dan 65 jaar de leukste vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren. Van wintersport tot zomerkampen met geweldige reisleiding.

Op een rijtje

Wat hebben wij gedaan?

Vinea had een nieuwe website laten maken en zaten in de laatste fase van het vullen van content. Om bij livegang de zelfde SEO resultaten te behouden hebben ze aan ons gevraagd dit proces te begeleiden.  Ze wilden graag meer inzichten verkrijgen uit hun klantendatabase en meer traffic naar belangrijke reizen.

SEO

  • Wij hebben de verantwoordelijke werknemer een SEO update training gegeven, zodat de nieuwe pagina’s en content goed zouden worden verwerkt in de nieuwe website.
  • Samen met de nieuw websitebouwer de nieuwe website doorgelicht op technische SEO elementen en verbeteringen hierin aangebracht.
  • Redirect plan gemaakt en uitgevoerd

SEA

  • Zoeknetwerk campagnes

Klanten database

  • Vinea had veel oude, ongestructureerde Excel documenten met klantgegevens van de afgelopen jaren. Zij wilde hier graag informatie uithalen.

 

 

Technische SEO/SEO Training/SEA/data analyse aanvragen?

Diensten

3 + 10 =

Cijfers

Resultaat

SEO score behoud

96%

ROAS (Return on Ad Spend)

5:1

Click through rate

13%

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Dat nemen wij mee en zullen we gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij spreken van tevoren af er wordt gegaan voor onze vaste tarieven.

Kennis maken?

4 + 11 =

Baarzenstraat 21, 5262 GD, Vught
073 – 369 03 04 info@deverkoopfabriek.com