Cases - uw-rollator

uw-rollator

Zoals de naam doet vermoeden is Uw-Rollator  een retailer in zorg hulpmiddelen die actief is in Nederland en België. Online en met een fysieke experience winkel gericht op B2C en B2B. Uw-rollator heeft de ambitie om service tijdens en na de verkoop van hulpmiddelen naar een nog hoger niveau te tillen. Het aantal winkels uitbreiden en focussen op internationale verkoop.

Op een rijtje

Wat hebben wij gedaan?

Uw-Rollator is een initiatief van de eigenaar van De Verkoopfabriek. Met een achtergrond in de marketing en e-commerce is ervoor gekozen om zelf aan de slag te gaan om een online gefocust bedrijf op te zetten.
Hierbij is gekeken naar de marktvraag, de concurrentie en moeilijkheidsgraad van het te verkopen product. Er is toen gestart met een specialistische webshop voor rollators. Ondertussen is dit uitgebouwd naar een zorghulpmiddelen retailer gericht op B2C en B2B klanten. Naast een webshop is ook de eerste experience winkel van 300m2 geopend.

Dit is bereikt door altijd de klant centraal te zetten en hier goed naar te luisteren. Wij richten ons daarom sterk op het bieden van service met o.a.: 

   – Snelle levertijden
   – Eigen voorraad
   – Goede garantievoorwaarden
   – Zeer uitgebreiden productinformatie
   – Online keuzehulp
   – Uitprobeerservice in de winkel en aan huis
   – Onderhoud en reparatie service in de winkel en aan huis.
   – Hoge productkennis van personeel
   – Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Wij hebben vanaf het begin de marketing in alle onderdelen van het bedrijf geïntegreerd om zoveel mogelijk data te verkrijgen.
Wij zijn begonnen met marketing eerst heel specifiek te richten op de doelgroep in de aankoopfase. Dit hebben we stap voor stap uitgebreid naar elke fase van de klantreis. Onze insteek is om op deze manier de hoogste conversieratio te verkrijgen. 

Welke diensten passen wij toe voor Uw-rollator.nl

SEO
SEA
Conversie Optimalisatie
Feed Marketing
Social Advertising
Display marketing
Markt onderzoek
Service/diensten ontwikkeling
Webshop ontwikkeling

Complete marketing mogelijkheden bespreken?

Diensten

15 + 4 =

Details

Afgelopen jaar

toename nieuwe bezoekers

50%

toename conversieratio

11,45%

transactie toename

62%

opbrengst toename

94%

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Dat nemen wij mee en zullen we gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij spreken van tevoren af er wordt gegaan voor onze vaste tarieven.

Kennis maken?

2 + 6 =

Baarzenstraat 21, 5262 GD, Vught
073 – 369 03 04 info@deverkoopfabriek.com