Cases - uw-rollator

uw-rollator

Zoals de naam doet vermoeden is Uw-Rollator  een retailer in zorg hulpmiddelen, die actief is in Nederland en België. Online en met een fysieke experience winkel gericht op B2C en B2B. Uw-rollator heeft de ambitie om service tijdens en na de verkoop van hulpmiddelen naar een nog hoger niveau te tillen. Het aantal winkels uitbreiden en focussen op internationale verkoop.

Op een rijtje

Wat hebben wij gedaan?

Uw-Rollator is een initiatief van de eigenaar van De Verkoopfabriek. Met een achtergrond in marketing en e-commerce is gekozen om eigen bedrijf op te zetten met de focus op online verkoop. Hierbij is gekeken naar de marktvraag, de concurrentie en moeilijkheidsgraad van het te verkopen product. Zo is een specialistische webshop voor rollators geboren. Ondertussen is dit uitgegroeid naar meer zorghulpmiddelen en levert het bedrijf zowel B2C als B2B. Een product als rollators is een uitdagend product om online te verkopen. Om de doelgroep tegemoet te komen is er naast een webshop is ook de eerste experience winkel van 300m2 geopend. Dit is allemaal het resultaat van de klant altijd centraal zetten en goed naar de behoefte te luisteren. Service is daarmee één van de USPs van Uw-Rollator.

 

Onze ‘speeltuin’

Wij hebben vanaf het begin de marketing in alle onderdelen van het bedrijf geïntegreerd om zoveel mogelijk data te verkrijgen.
Wij zijn begonnen met de marketing eerst heel specifiek te richten op de doelgroep in de aankoopfase. Dit hebben we stap voor stap uitgebreid naar elke fase van de klantreis. Onze insteek is om op deze manier de hoogste conversieratio te verkrijgen. Met deze webshop hebben we ook de mogelijkheid om dingen uit te proberen, kijken wat wel en niet werkt. Die kennis nemen we mee in alles wat we doen.

De diensten die we hebben uitgevoerd

 

Weten wat we voor jou kunnen doen?

Diensten

10 + 2 =

Details

Afgelopen jaar

toename nieuwe bezoekers

50%

toename conversieratio

11,45%

transactie toename

62%

opbrengst toename

94%

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Vervolgens nemen wij dat mee en zullen we het gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van ons voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. We spreken samen af welke tarieven we hanteren en hoeveel uur we voor je werken. Daarnaast zit je bij ons niet vast aan een abonnement. 

6 + 2 =

De Verkoopfabriek

Baarzenstraat 21
5262 GD, Vught

073 369 0304
info@deverkoopfabriek.com