Cases - uw-rollator

uw-rollator

Zoals de naam doet vermoeden is Uw-Rollator  een retailer in zorg hulpmiddelen die actief is in Nederland en België. Online en met een fysieke experience winkel gericht op B2C en B2B. Uw-rollator heeft de ambitie om service tijdens en na de verkoop van hulpmiddelen naar een nog hoger niveau te tillen. Het aantal winkels uitbreiden en focussen op internationale verkoop.

Op een rijtje

Wat hebben wij gedaan?

Uw-Rollator is een initiatief van de eigenaar van De Verkoopfabriek. Met een achtergrond in de marketing is ervoor gekozen om zelf aan de slag te gaan om een online gefocust bedrijf op te zetten.
Hierbij is gekeken naar de marktvraag, concurrentie en moeilijkheidsgraad van het te verkopen product. Er is toen gestart met een webshop voor rollators wat is uitgebouwd naar een zorg hulpmiddelen retailer gericht op B2C en B2B met een webshop en experience winkel van 300m2.
Dit hebben wij bereik door de klant altijd centraal te zetten. Dit is terug te vinden in:

   – Snelle levertijden
   – Eigen voorraad
   – Goede garantievoorwaarde
   – Zeer uitgebreiden productinformatie
   – Online keuzen hulp
   – Uitprobeer service in de winkel en aan huis
   – Onderhoud en reparatie service in de winkel en aan huis.
   – Hoge productkennis van personeel
   – Hoge prijs/kwaliteitsverhouding

Wij hebben vanaf het begin de marketing in alle onderdelen van het bedrijf verworven om zoveel mogelijk data te verkrijgen.
Wij zijn begonnen om de marketing eerst heel specifiek te richten op de doelgroep in de aankoopfase en dit stap voor stap uitgebreid naar de evaluatiefase van de klanten reis met het oog op een maximale conversie ratio.

Welke diensten passen wij toe voor Uw-rollator.nl

SEO
SEA
Conversie Optimalisatie
Feed Marketing
Social Advertising
Display marketing
Markt onderzoek
Webshop ontwikkeling

Complete marketing mogelijkheden bespreken?

uw-rollator

Diensten

14 + 13 =

Details

Afgelopen jaar

toename nieuwe bezoekers

50%

toename conversieratio

11,45%

transactie toename

62%

opbrengst toename

94%

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Dat nemen wij mee en zullen we gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij spreken van tevoren af er wordt gegaan voor onze vaste tarieven.

Kennis maken?

12 + 3 =

Veemarktkade 8 ruimte 1019
5222 AE, ‘s-Hertogenbosch
073 – 369 03 04 info@deverkoopfabriek.com