Cases - sintlucasnxt

SintLucasnxt
SINTLUCASNXT zorgt ervoor dat de creatieve talenten van MBO instelling SintLucas tijdens hun studie studiegerelateerde werkervaring op kunnen doen.

Op een rijtje

Wat hebben wij gedaan?

Voor SINTLUCASNXT hebben wij twee doelgroepen aangesproken: de studenten van SintLucas en bedrijven die een creatieve dienst willen afnemen.

Voor dit project zijn we betrokken vanaf het begin en zijn we de marketing op verschillende kanalen aan het uitrollen. Van SEA tot SEO en social advertising; voor NXT zijn we alles aan het uitrollen.

SEA/Display marketing/social   aanvragen?

Sintlucasnxt

Diensten

5 + 13 =

Cijfers

De resultaten

COMING SOON

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Dat nemen wij mee en zullen we gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij spreken van tevoren af er wordt gegaan voor onze vaste tarieven.

Kennis maken?

3 + 13 =

Veemarktkade 8 ruimte 1019, 5222 AE, ‘s-Hertogenbosch 073 – 369 03 03 info@deverkoopfabriek.com