Cases - sintlucasnxt

SintLucasnxt

SiNTLUCASNXT zorgt ervoor dat de creatieve talenten van MBO instelling SintLucas tijdens hun studie studiegerelateerde werkervaring op kunnen doen.

Op een rijtje

Wat hebben wij gedaan?

SiNTLUCASNXT is een initiatief van SintLucas, de MBO opleider voor creatieve beroepen. Voor SintLucas is een onderzoek uitgevoerd door De Verkoopfabriek in de persoon van Bart Andriessen. Na het onderzoek heeft De Verkoopfabriek de opdracht gekregen om de resultaten uit het onderzoek om te zetten in een praktijkoplossing.
SiNTLUCASNXT is een creatief studenten uitzendbureau waar studenten van SintLucas tijdens hun studie een betaalde bijbaan krijgen om hun geleerde vaardigheden meteen in te zetten in praktijksituaties. Dit kan zijn het maken van een logo, video’s, tekeningen, camerawerk enz.

Online marketing zetten wij voor SiNTLUCASNXT in om studenten te werven en leads te genereren.

Welke diensten passen wij toe voor SiNTLUCASNXT:

Ook een gesprek   aanvragen?

Diensten

2 + 15 =

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Vervolgens nemen wij dat mee en zullen we het gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van ons voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. We spreken samen af welke tarieven we hanteren en hoeveel uur we voor je werken. Daarnaast zit je bij ons niet vast aan een abonnement. 

11 + 9 =

De Verkoopfabriek

Baarzenstraat 21
5262 GD, Vught

073 369 0304
info@deverkoopfabriek.com

Cijfers

De resultaten

COMING SOON