Cases - Nic & Mic

Nic & Mic
Het verkopen van kunst, gemaakt van oude teenslippers. Duurzaam en kleurrijk voor in huis. Dat is de missie van Nic & Mic. Het bedrijf is internationaal actief en richt zich op B2C en B2B klanten.

Op een rijtje

Wat hebben wij gedaan?

Nic & Mic is een jong en startend bedrijf met de wens om meer relevante bezoekers naar hun webshop te krijgen, maar met een klein marketingbudget. Wij hebben hierbij stapsgewijs en heel rustig Google Ads in gezet om ze zelf het effect te laten zien en ervaren.

We zijn begonnen met een zoekcampagne op zeer specifieke product gerelateerde zoekwoorden met een hoge ROAS (Return on Ad Spend).

Na deze inzichten hebben wij ook een zoekcampagne opgezet die zich op de Duitse markt richt, op zowel merknaam als bredere, productgerelateerde zoekwoorden.

Om de bekendheid van de merknaam Nic & Mic te verhogen en bij de nieuw bereikte doelgroep in beeld te blijven, is een voor zoals de Nederlandse als Duitse markt een Retagering displaycampagne opgezet.

SEA/Display marketing aanvragen?

Diensten

6 + 11 =

Cijfers

Weinig budget, wel resultaat

Bezoekers via Ads

+ 2000

ROAS Zoekcampagne

6:1

Conversiepercentage

2,6%

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Dat nemen wij mee en zullen we gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij spreken van tevoren af er wordt gegaan voor onze vaste tarieven.

Kennis maken?

14 + 3 =

Baarzenstraat 21, 5262 GD, Vught 073 – 369 03 03 info@deverkoopfabriek.com