online marketing cases

Cases
Om een beter beeld te krijgen van wat wij doen en wat we hebben bereikt voor onze klanten, hebben wij enkele cases beschreven.

Cases

Cases: Overzicht

Per dienst hebben wij verschillende cases uitgewerkt

uw-rollator.nl

Voor Uw-Rollator, een retailbedrijf met een webshop en fysieke winkels, hebben wij verschillende vormen van online marketing toegepast: SEO, SEA, CRO, Feed marketing, social advertising, display marketing.

SintLucasNXT

Bij NXT kunnen studenten van het SintLucas MBO échte opdrachten maken en zo praktijkervaring op doen tijdens hun studie. Concept ontwikkeling, SEO, SEA, Display marketing

Nic & Mic

Nic & Mic is een bedrijf dat kunstwerken verkoopt gemaakt van opgeruimde teenslippers door Keniaanse ambachtslieden. Diensten: SEO, SEA, Display marketing

VINEA

Vinea is een reisorganisatie voor de leeftijdsgroep 7 t/m 19 jaar met 65 jaar ervaring.
Diensten: SEO training, Technische  SEO

Diensten

Hoe werken wij?

Kennismaking

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking. Dan bespreken we met je wat je wil en je van ons verwacht. Dat nemen wij mee en zullen we gebruiken om een plan van aanpak te maken.

Offerte

Wanneer we precies weten waar je naar op zoek bent, zullen we onze diensten voor je uitgebreid omschrijven en aan je voorleggen. Zo weet je van tevoren wat we gaan doen en wat je van ons kunt verwachten.

Uitvoeren en monitoren

Als we het eens zijn geworden gaan we aan de slag. Natuurlijk altijd in overleg met jou als je dat wenst. Je kunt van voldoende feedback verwachten en mag ons altijd vragen stellen.

Tarieven

Vaste prijzen voor onze diensten

Bij De Verkoopfabriek kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij spreken van tevoren af er wordt gegaan voor onze vaste tarieven.

Neem contact met ons op!

11 + 12 =

De Verkoopfabriek

Baarzenstraat 21
5262 GD, Vught

073 369 0304
info@deverkoopfabriek.com